12875

Visma Analys

Pris ex moms: 4792 kr. Endast e-leverans

Tillv. Artikelnr: Visma Analys

5 990 kr

  • Beskrivning
  • Mer information

Produktbeskrivning

Visma Analys är ett modernt verktyg som hjälper dig att analysera ditt företags ekonomi och ta bättre beslut. Med programmet kan du också göra nyckeltalsanalyser, spåra felaktigheter i bokföringen samt planera och följa upp företagets verksamhet. För att få överskådlighet är det enkelt att presentera siffrorna i diagram.

Presentera siffrorna grafiskt så blir det enklare både för dig och för andra att förstå hur det står till med ekonomin i företaget.

Budget och prognos ger dig koll
Med en budget för ekonomin är du förberedd och kan bättre styra din verksamhet. Då får du enkelt reda på var insatserna ska sättas in. Jämför budgeten med det verkliga utfallet och justera eventuellt prognosen för de kommande månaderna.

Kontrollera att bokföringen stämmer
Har du betalat in rätt belopp för momsen och arbetsgivaravgifterna? Balanserar verifikationerna? Med Visma Analys unika SIE-analys och huvuboksanalys får du enkelt överblick och kan se vad som eventuellt kan vara felaktigheter i företagets bokföring.

Med programmet medföljer även 12 månaders serviceavtal vilket ger dig tillgång till Vismas enastående support. Önskas serviceavtalet förlängas kostar detta 2750kr följande år.

Mer information

Vikt 1 kg
Typ av produkt

Redovisningsprogram

Abonnemang

Ja, 12 månader

Huvudboksanalys

SIE-analys
Urval
Kontoanalys
Kontorelationer

Budget

Resultat-, balans- och likviditetsbudget
Internfördelning
Budgetnycklar

Rapporter

Rapportmallar
Resultat- och balansräkning
Jämförelser
Grafiska presentationer

Nyckeltalsanalys

BAS-gruppens nyckeltal
Skapa egna nyckeltal

Övrigt

SIE-import
Koppling till Word och Excel
Koppling till Visma Bokslut, Visma Revision, Visma Byråstöd

Systemkrav

PC eller Mac (Intel-baserad) med operativsystem Windows 7, Vista eller XP. Internetanslutning krävs. Tilläggsprogramvara krävs för användning på Mac